Demontage
Regelmatig blijft de schade beperkt tot bepaalde onderdelen van de auto. Onze medewerkers van de demontage- en montageafdeling zorgen voor een vakkundige verwijdering van die onderdelen. Onderdelen die niet meer bruikbaar zijn worden verwijderd en vervangen door gebruikte of nieuwe onderdelen.

Voorbewerking
Daarna is het tijd voor het intensieve proces van voorbewerken, schuren en het aanbrengen van de primer. Dit is secuur werk dat de duurzaamheid van het schadeherstel waarborgt. De primer draagt zorg voor een goede hechting van de nieuwe lak. Voor een maximale garantie op een goed resultaat wordt de aangebrachte primer onder de warmte van een aantal infrarood lampen volledig gedroogd. We zijn nu nog slechts één stap verwijderd van de spuitcabine. Voor het beste resultaat wordt uw auto minutieus afgeplakt en volledig stofvrij gemaakt.

Spuiten
Weer helemaal strak komt uw auto in handen van onze ervaren en vakkundige carrosseriespuiter. We hebben inmiddels met behulp van het computersysteem en het oog van de meester kleurder de juiste kleur van de bestaande lak bepaald en zijn klaar om uw auto weer kleur en glans te geven. Uw auto begint steeds meer te lijken op uw eigen vertrouwde vervoersmiddel.

Montage
Uw auto staat er dan weliswaar weer gekleurd op, maar nog steeds een beetje kaal. Tijd voor de montage van de nieuwe en onbeschadigde oude onderdelen.